Un Nadal diferent amb AGM Abogados

Arriben les festes de Nadal i un any més l’Esquitx hem celebrat aquests dies amb els infants i famílies.

Aquest cop gràcies a la campanya de Nadal organitzada per la Fundació Pere Tarrés hem gaudit de la col.laboració d’AGM Abogados. El gabinet ha estat el nostre padrí amb el qual hem pogut organitzar una recaptació de material d’acord amb els desitjos dels grups d’infants.

I el tió d’AGM Abogados ha estat ben generós! En un diàleg ric amb els seus treballadors i treballadores hem pogut aconseguir material com: elements d’estimulació sensorial, contes sobre gestió emocional, jocs de construccions, material esportiu, etc.

Aproximadament un centenar d’infants han participat d’aquesta iniciativa. Durant la setmana de l’11 al 15, els grups segons franges d’edat han rebut els regals que podran utilitzar durant el quotidià de l’entitat, compartint entre ells/es i cuidant-los perquè tinguin llarga vida!

La setmana ha acabat com cada any amb la Festa de Nadal on hem compartit la tarda amb els infants i famílies a la plaça berenant amb jocs, tallers i música. Aquesta jornada ha estat un bon moment per fer vincle i celebrar plegades.

Agraïr a AGM Abogados la complicitat i la sensibilitat per acotar la campanya als desitjos i necessitats dels infants que venen a l’entitat i ens especial a Sílvia Peñafiel que ha estat el nostre contacte directe amb el gabinet.

Per molts més anys d’iniciatives com aquesta!

Deja un comentario