L’Esquitx es compromet amb la Neuroeducació

figura-1

L’entitat assisteix al 1r Congrés Internacional de Neuroeducació que tindrà lloc els aquests dies 25 i 26 de maig. La psicòlogues Estel Salomó i Àngels Gaya participaran per compartir opinions amb professionals d’arreu sobre noves mirades per millorar l’atenció socioeducativa.

L’Àngels presentarà una comunicació i un cartell sota el títol: ‘Esquitxant Neurociència: Una experiència des de la neuroeducació amb famílies en situació de vulnerabilitat al Casc Antic de Barcelona’.

Explicarà el treball realitzat als tallers amb famílies on s’ha  posat en pràctica l’enfocament neurocientífic. Dins de l’atenció integral de l’infant que duem a terme a L’Esquitx, proposem aquest treball amb famílies per la importància que té incidir en els referents de l’infant des de noves perspectives allunyades del model vulnerabilitat-risc, ja que això repercuteix positivament al nen/a i ajuda a regular el grup familiar.

Estem molt engrescats de participar al congrès i esperem poder seguir construint una línia d’intervenció basada en la neuroeducació.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s