Bon estiu Caseta!

recull fotosAmb l’arribada de l’estiu s’acaba un altre curs, i ens dona l’oportunitat de mirar enrera i veure com hem crescut junts a l’Espai familiar.

I recordar els jocs d’experimentació amb farines, pastes, cigrons, tronquets,  per poder jugar i explorar. Els espais de psicomotricitat on saltar, rodolar, pujar, baixar… Els panallets per la castanayada, el cagatió per nadal, la disfressa d’indis per carnastoltes i les titelles per representar Sant Jordi.  I finalment les desitjades  cançons de peixos, elefants en bicicleta, marietes voladores i altres sorpresses.

També tot allò que ens han vingut a explicar professionals externs sobre salut, alimentació i el taller de música. Però també tot aquells coneixements que s’han construit conjuntament a l’espai a partir de les experiències de tots els pares/mares.

I s’acaba el curs amb el regal final: les sortides d’estiu. 6 dies de juliol per gaudir de les relacions construides i per descubrir nous llocs a la ciutat. Aquest curs hem jugat amb jocs d’aigua al pati de la caseta, una piscina inflable, molins d’aigua, pots de diferents tamanys per gaudir amb el trasvassament. La sortida al museu blau, on com investigadors hem explorat textures i objectes de la natura, hem vist representacions de moltíssims animals a mida natural (i aquest curs fins hi tot dinossaures). La sortida a la torre de les aigues on no ens vam poder banyar però sí jugar amb el gran sorral. No podia faltar un dia al magnific parc de la ciutadella per estar en contacte amb la petita natura que tenim tant aprop. I finalment, la platja de Barcelona per remullar-nos i descansar a la sorra.

Moltes gràcies a tots els pares i mares, nenes i nens que heu vingut a jugar, aprendre i conèixer noves persones a l’espai familiar de la Caseta del Barri. Us desitgem molta sort als que inicieu la vida escolar i molt bon estiu als que l’any que ve ens tornarem a trobar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s