Per un habitatge digne!

Estàs notant canvis al barri? El propietari del teu pis t’ha sorprès amb una forta pujada del lloguer? Cada mes descobreixes veïns nous al teu edifici? Estan canviant les botigues del teu carrer? Surts a passejar i trobes a faltar amics que ja no són al barri?

L’Esquitx presenta un acte el dia 1 de juny  a les 17h a la Plaça Pons i Clerch  per denunciar  els problemes d’habitatge del Casc Antic i parlar de com afecta a les famílies i als infants. La pressió immobiliària que estan patint molts veïns i veïnes arrelats al barri  genera un enorme trasbals emocional a vegades portat en silenci.

A l’acte participaran famílies que a través d’un mural ens explicaran els seus vincles amb el barri i ens posaran al dia de la seva situació. També coneixerem com afrontar  aquest tema amb els infants de la mà de l’Associació Educativa Nou Quitxalles-Família Juanitos. Una persona de l’Oficina d’habitatge  aconsellarà als afectats sobre les opcions i recursos  existents. El recent inaugurat Sindicat de Llogaters  vindrà a explicar la seva línia d’acció . Alhora, hi haurà torn obert perquè tots els veïns i veïnes que vulguin puguin  dir la seva.

També comptarem amb la presencia de l’artista urbà Rombos, que ha hagut de marxar del barri per la pujada dels lloguers i que realitzarà una obra a la persiana de l’Esquitx sobre  la vivenda com a dret fonamental. Acabarem la jornada amb un berenar de germanor  a la plaça juntament amb els infants del Centre Obert.

Esteu tots convidats a assistir a l’acte i a participar-hi dient la vostra! També agraïrem que en feu difusió!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s